wij zijn

berijk!

Het creatieve marketingbureau, waar we bedrijven helpen groeien in zichtbaarheid. Onder het dak van signbedrijf FAVO, bieden we een combinatie van diensten waarin creativiteit en marketing samenkomen.

Over ons

CREATIEF-MARKETING BUREAU ONDER HET DAK VAN FAVO.

In 2023 bundelden Falco van Opstal en Milan Nagtzaam hun krachten en lanceerden ze BERIJK als een nieuw onderdeel van FAVO. Met BERIJK bieden ze naast signing ook nieuwe diensten aan. De creativiteit, marketingkennis en ambitie van Milan sloten perfect aan bij de nieuwbouwplannen en groeiambities van Falco op dat moment.

 

In het gloednieuwe kantoorpand in Wernhout biedt BERIJK samen met FAVO een complete oplossing voor jouw offline en online zichtbaarheid. FAVO, gespecialiseerd in voertuigbestickering, binnen- en buitenreclame, bedrijfskleding en ontwerp, is dé expert op het gebied van oflline reclame. Aanvullend richt BERIJK zich op branding, foto, video en social media om op die manier een complete service te bieden op het gebied van offline en online zichtbaarheid.

falco

van opstal

SAMENWERKEN?

Benieuwd naar waar jouw kansen liggen? Neem dan vrijblijvend contact op of kom eens langs in ons gloednieuwe kantoorpand op bedrijventerrein Beekzicht in Wernhout. Wij helpen graag om jouw ambities waar te maken.