Segers Transport

Segers Internationaal Transport staat voor service, kwaliteit, persoonlijk contact, en besparingen in tijd en kosten. Deze essentiële aspecten hebben we vastgelegd en verweven in professionele onlinecommunicatie.

Over project

EEN VOLLEDIG BEDRIJF SAMENGEVAT IN DIVERSE ONLINE COMMUNICATIE.

Sinds 1976 is Segers Internationaal Transport een toegewijde en ervaren transportpartner, die jouw goederen snel en efficiënt op de juiste bestemming aflevert. We hebben de belangrijkste waarden van dit bedrijf in beeld gebracht en samengevoegd in doeltreffende communicatie.

Dit omvat onder andere een Nederlandstalige en Engelstalige bedrijfsvideo, waarin het verhaal van deze transporteur wordt verteld met behulp van moderne videobeelden. Daarnaast hebben we het verhaal gebundeld in een digitaal document, bedoeld voor de salesmedewerkers binnen het bedrijf. Zij gebruiken dit document om het bedrijf digitaal te presenteren aan nieuwe klanten.

Om de online communicatie te versterken, hebben we Segers Internationaal Transport voorzien van verwisselbare e-mailbanners. Deze banners zijn gekoppeld aan verschillende diensten op de website en aan actuele gebeurtenissen.

OOK

interessant

SAMENWERKEN?

Benieuwd naar waar jouw kansen liggen? Neem dan vrijblijvend contact op of kom eens langs in ons gloednieuwe kantoorpand op bedrijventerrein Beekzicht in Wernhout. Wij helpen graag om jouw ambities waar te maken.